MALINJONSSON.NU

Lördag

Men hej på er! Nu är det inte många timmar kvar tills vi åker mot Arlanda. Har förövrigt haft en riktigt bra träningsvecka. I måndags så var det ju match. Sen på tisdagen körde jag ett intervallpass efter jobbet, i onsdags sprang jag 3 km på morgonkvisten, sedan hade jag en skön dag i solen. På torsdag så körde jag ett intervallpass igen och igår så hade jag, mamma och farmor bokat in att gå gröntjärnsleden. Och idag vaknade jag och körde ett riktigt grispass på cykeln med intervaller och sen styrka innan det blev en god frulle. Känns riktigt bra i kroppen trots skapligt hög belastning. Men tänkte passa på eftersom det kommande dygnet blir mycket resande. Annars idag har jag varit till Jesper som fyller 18. Och jäklar vilken buffé det bjöds på. Så gott och himla trevligt. Men nu är det dags för lite grillat hemma samtidigt som jag håller på packar resväskan. 

Ser så mycket framemot denna resa, det ska bli så kul!! Har med mig träningskläderna också, kommer inte klara en vecka utan träning. Får jag bestämma så vill jag träna varje dag. Men det lär väl bli nån eller några vilodagar i alla fall. 
Här kommer bilder från igår då vi gick gröntjärnsleden på 12km:

Det var ovanligt lite vatten i tjärnen. När jag gick detta ifjol så var det nästan ända upp till kanterna.

Det bjöds på go bulla och kaffe när vi kom fram dit. Riktigt gött!

I år hade vi fantastiskt väder, perfekt temperatur och myggorna var bortblåsta. Ifjol när bara jag och mamma gick denna led så hade vi spöregn, så det blev en annan upplevelse i år. Gillar ni långa promenader så rekommenderar jag verkligen att ni går denna. Det är 3 stopp efter vägen med möjlighet att få i sig vätska, frukt och fika. Sen när man kommer fram till slutdestinationen så bjuds det på köttsoppa. Riktigt gött efter 12km kan jag löva.