MALINJONSSON.NU

Have faith

När jag var i Alanya för tre år sedan så gjorde jag min första tatuering. Den tappade färg och blev inte så jätte bra, så efter det sa jag att jag aldrig mer skulle göra en tatuering utomlands. Men så reste man till Rhodos. Och så råkade man göra en där också.

Jag älskar den! Men inte morsan, "tycker du verkligen att det är snyggt?" sa hon och skakade på huvudet. Hon började typ grina när jag gjorde min första lilla på foten, och sen när jag tatuerade in familjens födelsenummer på handleden så kunde hon inte sova på hela natten. Och när jag gjorde min näst sista på ryggen, så fick jag höra att "nu får det vara nog". Hon har ju kopplat ihop tatueringar med Hells Angels och liknande. He he.

Att jag valde att skriva faith var inget som bara flög i mig i Rhodos. Utan det var varit något jag funderat på länge. 

Have faith. Det är något jag påmint mig själv om flera gånger det senaste året. När jag gick ut gymnasiet och fick lite panik om vad jag skulle göra så var det tron på att det kommer lösa sig som höll mig ovanför ytan. När jag förlorade min morbror i höstas så var det något inom mig som fick mig att känna mig stark, jag kände att allt kommer bli bra igen bara man ger det lite tid. Jag minns att jag nästan mådde dåligt för att jag mådde så bra. Sedan kom det ju bakslag på det, men under tiden när det var som värst så tappade jag aldrig tron på att det skulle bli bra igen. Jag bara visste det någonstans inom mig. 
Min nya tatuering påminner mig om att alltid tro. Hur bra eller jävligt livet än är så ska man aldrig ge upp. Man får ha tålamod i saker och ting, allt behöver inte hända på fem minuter, vissa saker tar tid. 

So have faith ♡