MALINJONSSON.NU

Gameday och vinst

Kvällens 4-0 vinst mot Sandviken satt jävligt fint måste jag säga. Dom ligger tvåa i tabellen och har imponerat under våromgången. Men ikväll var det vi som imponerade.

Vi spelade kanske vår bästa match på hela säsongen hittills. Det kändes som vi fick betalt för det vi jobbat för. Jag har sagt det förr, men det kan aldrig sägas för många gånger. Herregud vilket gäng det här är. Hur vi krigar för varandra idag påminner mig om vilka fina tjejer man har runt om sig flera gånger i veckan. Det spelar egentligen ingen roll om vi vinner eller förlorar, det är alltid bra stämning i gruppen, upplever jag. Och stödet jag har haft från dessa tjejer och tränare har betytt allt och lite till. Att få förtroende fast man ibland inte tyckt att man förtjänat det har gjort att jag ändå tagit mig hit, där jag är idag.
Fortfarande en ganska lång bit kvar till vart jag vill vara på planen, men nu går det åt rätt håll och det är allt jag bryr mig om. Ikväll är en kväll då jag ser tillbaka till hur det såg ut för ett par månader sedan och tänker: jävlar vilken utveckling jag gjort!!