MALINJONSSON.NU

Gameday och vinst

Kvällens 4-0 vinst mot Sandviken satt jävligt fint måste jag säga. Dom ligger tvåa i tabellen och har imponerat under våromgången. Men ikväll var det vi som imponerade.

Vi spelade kanske vår bästa match på hela säsongen hittills. Det kändes som vi fick betalt för det vi jobbat för. Jag har sagt det förr, men det kan aldrig sägas för många gånger. Herregud vilket gäng det här är. Hur vi krigar för varandra idag påminner mig om vilka fina tjejer man har runt om sig flera gånger i veckan. Det spelar egentligen ingen roll om vi vinner eller förlorar, det är alltid bra stämning i gruppen, upplever jag. Och stödet jag har haft från dessa tjejer och tränare har betytt allt och lite till. Att få förtroende fast man ibland inte tyckt att man förtjänat det har gjort att jag ändå tagit mig hit, där jag är idag.
Fortfarande en ganska lång bit kvar till vart jag vill vara på planen, men nu går det åt rätt håll och det är allt jag bryr mig om. Ikväll är en kväll då jag ser tillbaka till hur det såg ut för ett par månader sedan och tänker: jävlar vilken utveckling jag gjort!!
Morning workout

Godmorgon! Drog på gymmet imorse och körde lite styrka. Har inte haft tid och möjlighet att vara där så mycket den senaste månaden, tråkigt men det är alltid lika roligt när man är där igen. Extra roligt när man märker vilka framsteg man gjort. Minns i början att jag bara orkade 2 armhävningar och på tredje var jag tvungen att köra resten på knäna. Nu kör jag 20 stycken utan problem. Alltså jag blev förvånad själv när jag orkade, men fruktansvärt skön känsla!!

Idag hade jag inget träningsupplägg utan gick dit och körde det jag kände för. Blev mycket armar och ben, men körde också lite mage och rygg. Brukar annars fokusera på olika muskelgrupper men lika bra att köra allt när man har chansen😂 Ikväll är det fotbollsträning som gäller. På lördag är det första matchen efter sommaruppehållet. Ser framemot det!!
Nu: duscha och sen iväg och fira farbror på födelsedan.
Have faith

När jag var i Alanya för tre år sedan så gjorde jag min första tatuering. Den tappade färg och blev inte så jätte bra, så efter det sa jag att jag aldrig mer skulle göra en tatuering utomlands. Men så reste man till Rhodos. Och så råkade man göra en där också.

Jag älskar den! Men inte morsan, "tycker du verkligen att det är snyggt?" sa hon och skakade på huvudet. Hon började typ grina när jag gjorde min första lilla på foten, och sen när jag tatuerade in familjens födelsenummer på handleden så kunde hon inte sova på hela natten. Och när jag gjorde min näst sista på ryggen, så fick jag höra att "nu får det vara nog". Hon har ju kopplat ihop tatueringar med Hells Angels och liknande. He he.

Att jag valde att skriva faith var inget som bara flög i mig i Rhodos. Utan det var varit något jag funderat på länge. 

Have faith. Det är något jag påmint mig själv om flera gånger det senaste året. När jag gick ut gymnasiet och fick lite panik om vad jag skulle göra så var det tron på att det kommer lösa sig som höll mig ovanför ytan. När jag förlorade min morbror i höstas så var det något inom mig som fick mig att känna mig stark, jag kände att allt kommer bli bra igen bara man ger det lite tid. Jag minns att jag nästan mådde dåligt för att jag mådde så bra. Sedan kom det ju bakslag på det, men under tiden när det var som värst så tappade jag aldrig tron på att det skulle bli bra igen. Jag bara visste det någonstans inom mig. 
Min nya tatuering påminner mig om att alltid tro. Hur bra eller jävligt livet än är så ska man aldrig ge upp. Man får ha tålamod i saker och ting, allt behöver inte hända på fem minuter, vissa saker tar tid. 

So have faith ♡