MALINJONSSON.NU

Östersund

Nu är jag påväg hem efter fem grymma dagar i Östersund hos Vicke. Lite jobbigt att ha en av sina närmsta vänner så långt bort, men det är tur det finns telefoner. Vi tog i alla fall tillvaro på all tid vi hade tillsammans. 

Onsdagen kom jag fram på kvällen så då käkade vi bara och Vickevire hade jobbat hela dagen så hon var helt slut och vi båda slocknade innan klockan tio.
Torsdag käkade vi thaibuffé, gick på stan och fixade internet som hon varit utan i nästan 2 veckor, fattar inte hur hon klarat sig men det var nära att hon bröt ihop kan jag säga hehe. Vicke tränade på kvällen så då lagade jag lite mat som jag kunde käka under veckan, själv har hon ju lyxen att få lunch och middag varje dag.
Fredag så gymmade vi på morgonen och sen tog vi en promenad till äventyrsbadet med relax och grejer.
Lördagen spenderade vi på Multi Challenge, ett tips om man är i Östersund, gå dit. Vi körde Boda Borg, go-cart och laserhall. Sen blev det taco-kväll och film. Vi såg bland annat Livet efter dig och den var sjukt bra om man frågar mig.
Söndag och vi tog en rejäl sovmorgon. Vicky gjorde bananpannkakor till frukost med hallon och bacon som tillbehör, mycket gott. Sen blev det lite shopping på stan, bästa är att hon bor precis i city så butikerna låg alldeles intill lägenheten. Kvällen spenderade jag på gymmet medan Vicke var på fotbollsträning. Efter gymmet drog jag och handlade lite frukt och nötter som vi sedan käkade framför Johan Falk maraton. Älskar dom filmerna mer än livet, bästa som någonsin gjorts hehe.
Och idag måndag var det dags att packa väskan och dra hemåt, tråkigt att säga hejdå till Vicky men vi ses ju snart igen och nu ska jag försöka ta tag i mitt egna liv haha. Har flytt ifrån det de senaste veckorna. Jag måste skaffa mig ett riktigt jobb och få lite rutiner i vardagen. Så nu ska jag hem och fortsätta söka jobb! :-)