MALINJONSSON.NU

Cuphelgen i Gävle

Redan torsdag men måste bara säga att helgen med fotbollslaget var sjukt rolig. På lördagen rullade vi minibussarna mot Gävle. Där spelade vi tre matcher, två vinster och en oavgjord vilket gav oss en vinst i gruppspelet.

Så nästa match skulle bli på söndag eftermiddag vid fyra. Så vi startade dagen med en redig hotellfrukost och sedan lite teambuilding. Efter det så blev det en liten promenix med gänget innan vi åkte för att käka lunch.

Klockan blev fyra och vi spelade kvartsfinal. Det blev en vinst och vi gick vidare till semifinal där vi mötte Enköping. Vi torskade skapligt men mot ett riktigt bra div 1 lag så inget att hänga läpp för. Men visst hade en final varit lite bättre trots allt.

Och sist men inte minst så måste vi ta en tyst minut för alla charmiga bilder. Tydligen tyckte Soffan att jag såg bäst ut på bilden här nedan, så det blir nog denna man bifogar med i ansökningen till topmodel =)

 
About yesterday

Gårdagen var min enda lediga dag på hela veckan och den spenderade jag först på gymmet och sedan vid halv tre drog jag mot Soffan som hade en överrasknings present till mig.

Så när jag kom till Soffan hoppade vi direkt in i hennes bil och rullade mot Sundsvall.

Där blev jag bjuden på pinchos. Så gott! Kan verkligen rekommendera det stället. Man beställer in massa smårätter, så helt perfekt för oss som brukar vilja smaka allt på menyn =) Tydligen ska drinkarna vara riktigt goda också, men vi drack Cola så får smaka dem en annan gång!

Och sen hade hon bokat biljetter till Fifty Shades Darker. En helt perfekt kväll. Allt var så himla bra! Så tacksam att ha en sån fin vän!

Februari

Jäklar vad tiden går. Redan februari alltså. Jag skrev ju sist att jag skulle hem och fixa jobb. Sagt och gjort så har jag fått ett vik året ut, eller ja det är ju provanställning 3 månader och sen så får man ju se om man får vara kvar, eller om man själv känner att det blev helt fel. Det vet man ju aldrig. Hur som helst var det här något jag verkligen behövde just nu. Rutiner och något att göra om dagarna. Och det firade jag med en middag på Olearys förra helgen med goa vänner.

Och i början av veckan var jag till frissan och gjorde lite slingor och klippte av en decimeter av håret. Lite ovant men vafan man fyller ju 21 på onsdag så tänkte de va dags att få en liten vuxnare look. Haha nej det var frissan som tyckte det var mycket nödvändigt och det blev inte så tokig ändå. Eller ja det beror väl på vem man frågar ;)

Sen i fredags var jag på gymmet med Kattis och Carro. Så jävla gött att vi spelar i samma lag den kommande säsongen, då kan vi peppa varandra och åka på gymmet tillsammans. Sist när vi var där så kunde jag inte låta bli att fråga om man ser nån skillnad på mig och tjejen som hänger på väggen. Gör man ens det?

I lördags serverade jag och Fellan, en kompis från gymnasiet på en 30-års fest i stan. Var jävligt roligt faktiskt, fick blanda lite drinkar också. Men kom hem 4 inatt så har varit sjukt trött idag. Var ändå iväg på gymmet ikväll när de andra lirade boll, suger att vara halvskadad hela tiden men skönt att man kan vara där och träna i gymmet ändå =)