MALINJONSSON.NU

En av de bästa jularna i mitt liv
Jag måste bara in och säga hallå och berätta att detta måste vara en av de bästa jularna i mitt liv. Inget slår väl egentligen när man var liten. Men idag började jag dagen med att få träna och sedan köra skoter. Två av mina största intressen här i livet. Jag hade tänkt åka några varv skidor också, men det hann jag tyvärr inte med. Men efter skoteråkningen blev det fika hos farmor och sedan bar det av hemåt för att fixa med julbordet.
Det blev alldeles perfekt. Så mycket god mat och en lugn och fridfull stämning. Jag tänker på alla barn som varje år får ont i magen inför storhelger som dessa. Det gör ont i mig att så många lider i dessa tider. Nästan så man inte kan tillåta sig själv att vara lycklig. Kommer världen alltid att behöva vara så orättvis?
Tänka sig att vi fick årets finaste gran också. Den är magisk alltså. Och en hel del paket blev det under granen.. vi som sa att vi skulle hoppa över julklapparna i år. Hehe. Det gick ju bra.
Jag fick många fina klappar, men denna var över förväntan. Har länge velat haft en sådan här klocka,  mamma är för go hon. Nu blir det roligare att träna!!😍 
Mina andra julklappar blev bland annat, Kallas bok, en kokbok med recept på älg, pengar, sport bh, presentkort, träningsbyxor m.m. Så tacksam för ALLT! 
Men nu laddar jag om för några jobbdagar i mellandagarna. Är ledig fredag och lördag, men annars äre fullt ös. Har inte så lång tid kvar på Coop nu heller. Jobbar till mitten av januari som längst. För sedan åker jag till Thailand, flygbiljetten är bokad!! Är så taggad på långsemester!😍