MALINJONSSON.NU

Friluftsdag
Ännu en ledig dag och strålande väder. Jag och mamma började dagen med 1 mil i skidspåret. Lika bra att börja förbereda sig. Tänkte köra Vasaloppet 2019 så bäst man börjar träna nu kanske😂
Sedan blev det raka vägen hem och byta lite kläder för att sedan åka upp på Tosos och grilla lite burgare. 
Nu ska jag ta 3 kilometer på springbandet och sedan hoppa in i bastun. Imorgon blir det jobb och sedan till stan för att fira in det nya året.
Så gott nytt år på er! Vi hörs 2018⭐️
Ledig fredag
Har två dagar ledigt nu och det känns riktigt skönt. Imorse var jag först till hudik och fixade nytt pass. Men fy fan i helvette vad hemskt passet blev. Jag mår typ psykiskt dåligt😂 Är löjlig så där men va fan är man allvarligt så ful? Verkar inte bättre hehe.
Sen var jag och köpte olja till skotern för när jag kom hem åkte vi på Tosos och grillade körv.
Sedan blev det bad och bastu hemma med Las Vegas gänget. Så himla mysigt och trevligt.
Efter några timmar av relax så blev det en dusch. Och sen var vi bjuden på middag hos farbror. Jävlar vilken masterchef man har i släkten, allt var så sjukt gött. Nu: mätt och belåten hehe
En av de bästa jularna i mitt liv
Jag måste bara in och säga hallå och berätta att detta måste vara en av de bästa jularna i mitt liv. Inget slår väl egentligen när man var liten. Men idag började jag dagen med att få träna och sedan köra skoter. Två av mina största intressen här i livet. Jag hade tänkt åka några varv skidor också, men det hann jag tyvärr inte med. Men efter skoteråkningen blev det fika hos farmor och sedan bar det av hemåt för att fixa med julbordet.
Det blev alldeles perfekt. Så mycket god mat och en lugn och fridfull stämning. Jag tänker på alla barn som varje år får ont i magen inför storhelger som dessa. Det gör ont i mig att så många lider i dessa tider. Nästan så man inte kan tillåta sig själv att vara lycklig. Kommer världen alltid att behöva vara så orättvis?
Tänka sig att vi fick årets finaste gran också. Den är magisk alltså. Och en hel del paket blev det under granen.. vi som sa att vi skulle hoppa över julklapparna i år. Hehe. Det gick ju bra.
Jag fick många fina klappar, men denna var över förväntan. Har länge velat haft en sådan här klocka,  mamma är för go hon. Nu blir det roligare att träna!!😍 
Mina andra julklappar blev bland annat, Kallas bok, en kokbok med recept på älg, pengar, sport bh, presentkort, träningsbyxor m.m. Så tacksam för ALLT! 
Men nu laddar jag om för några jobbdagar i mellandagarna. Är ledig fredag och lördag, men annars äre fullt ös. Har inte så lång tid kvar på Coop nu heller. Jobbar till mitten av januari som längst. För sedan åker jag till Thailand, flygbiljetten är bokad!! Är så taggad på långsemester!😍