MALINJONSSON.NU

Bra helg
Goodmorning monday! Jävlar vilken bra helg jag har haft. I fredags så gjorde jag och morsan en rejäl insats i lägenheten och fick iväg massa grejer i flyttlådor. Men det är en hel del kvar att göra, men det känns bra att det inte är förrän den 15e september jag ska vara ute härifrån. 
På fredagskvällen så gick jag ner på glysis för att kolla när Hudik mötte Gävle. Sen på lördagsmorgonen rullade bussen mot Hille där vi tillslut tog en vinst på 4-2. 
Det är ju så jäkla skönt att vinna, speciellt när det var lite svajigt ett tag. Jag tycker faktiskt att Hille förtjänar att ligga högre upp i tabellen. Men det är ju så det är i fotboll, det kan gå hur som helst och med lite flyt hade de säkert haft mer poäng.
Foton: Peter Scott

Sen på lördagskvällen firade vi Soffan som fyllde 21. Jag hade sjukt roligt, behövde verkligen en kväll som denna. Så igår blev det en lunch på hotchili med några vänner. Sen drog jag ner på glysis igen och kollade när team hudiks andra lag spelade match. I andra halvlek kom vicke vire hem från ljusdal så då hängde vi resten av kvällen. Vad jag saknat den jäntan. He he, jag råkade ju somna i soffan när vi kollade på Johan Falk, var så himla trött efter helgens bravader. Hope she forgives me.

Nu ska jag skynda mig och dra till bussen. Har inte haft någon bil här i hudik i helgen, så måste hem och hämta den. För ska träna ikväll och sen hem till Hassela igen. Ha det gött =)