MALINJONSSON.NU

Bra helg
Goodmorning monday! Jävlar vilken bra helg jag har haft. I fredags så gjorde jag och morsan en rejäl insats i lägenheten och fick iväg massa grejer i flyttlådor. Men det är en hel del kvar att göra, men det känns bra att det inte är förrän den 15e september jag ska vara ute härifrån. 
På fredagskvällen så gick jag ner på glysis för att kolla när Hudik mötte Gävle. Sen på lördagsmorgonen rullade bussen mot Hille där vi tillslut tog en vinst på 4-2. 
Det är ju så jäkla skönt att vinna, speciellt när det var lite svajigt ett tag. Jag tycker faktiskt att Hille förtjänar att ligga högre upp i tabellen. Men det är ju så det är i fotboll, det kan gå hur som helst och med lite flyt hade de säkert haft mer poäng.
Foton: Peter Scott

Sen på lördagskvällen firade vi Soffan som fyllde 21. Jag hade sjukt roligt, behövde verkligen en kväll som denna. Så igår blev det en lunch på hotchili med några vänner. Sen drog jag ner på glysis igen och kollade när team hudiks andra lag spelade match. I andra halvlek kom vicke vire hem från ljusdal så då hängde vi resten av kvällen. Vad jag saknat den jäntan. He he, jag råkade ju somna i soffan när vi kollade på Johan Falk, var så himla trött efter helgens bravader. Hope she forgives me.

Nu ska jag skynda mig och dra till bussen. Har inte haft någon bil här i hudik i helgen, så måste hem och hämta den. För ska träna ikväll och sen hem till Hassela igen. Ha det gött =)
8 kilometer!!!

Men jävlar anamma vilka sköna 8 kilometer. Och så bra det gick. Kändes nästan som jag skulle kunna springa hur långt som helst idag. Nästa utmaning blir milen! 

När jag kom hem efter löprundan så satt jag mig och åt en kycklingsallad, tänkte precis blogga om detta och då plötsligt slår det mig "MEN HELVETTE JAG BÖRJAR JU NU, KLOCKAN 12:00", haha jag tackar gudarna för den tanken, för innan hade jag helt ställt in mig på 13:00. Så jag satt i lugn och ro och chillade vid köksbordet 20 minuter innan jag började.

Har nog aldrig duschat så snabbt i hela mitt liv. Hehe. Hjärtinfarkt deluxe innan jag var på jöbbet idag. Men 11:58 stämplade jag in ;-)

Sa jag att jag sprang 8 kilometer förresten?? Hehe närå. För många kanske det är lite, för andra jävligt mycket. För mig var det iallafall ett kvitto på att hårt jobb lönar sig. Jag hade aldrig klarat detta i våras, men nu tror jag att jag nästan skulle klara av att springa 2 mil. Närå, lugna sä nu, men en mil blir nästa utmaning😛

Ett steg i rätt riktning

Jag har stått och stampat på samma ställe länge nu. Jag har inte vetat vad jag ska göra med min lägenhet som jag fortfarande har kvar, men som jag inte utnyttjar för tillfället, men som jag kanske kommer göra i framtiden. Så jag har ju nästan mått dåligt över hur onödigt det varit att betala för något man aldrig använder så idag hade jag en som var och tittade på lägenheten. Och om allt går som planerat så hyr jag ut den från och med oktober och fram till nästa sommar, så himla skönt!! Det känns riktigt bra faktiskt. 

Annars idag så var jag och lunchade hos Kattis. Hon hade gjort pärer, fisk och spenatstuvning, riktigt jäkla gött alltså. Sen höll jag på reeeensa ut massor ur lägenheten innan spekulanten på läggan skulle kömma, å sen ikväll var det fotbollsträning. Fullspäckad dag men har hunnit med en hel del.
Imorgon: ta itu med alla flyttlådor🤓 Tagga rå hehe.