MALINJONSSON.NU

Tuesday
 
Hello. Nu ska jag strax dra på jobbet. Men tänkte göra en liten snabb update här innan. Vaknade 7 imorse helt utvilad, så himla gött. Det är inte ofta det händer. Satt mig direkt på träningscykeln och körde ett intervallpass. Sen blev det en go frulle. 
Dagens status då: Jo jag mår bra. Kosten fungerar hittils bra, känner mig aldrig hungrig. Att det går så bra är  mycket tack vare morsans stöd, hon är verkligen världsbäst på alla sätt. Hon åkte till stan och köpte nya skor åt mig, en köksvåg så jag kan mäta vikten på all mat jag äter, en klocka så jag kan ta tid på varje övning på träningspassen jag fått. Alltså detta gör allt så mycket enklare, och det finns liksom inga ursäkter till att inte sköta sig då. Men sedan gäller det att man bestämmer sig själv också. Allt sitter i huvudet. Man måste ta fram fightern i sig själv. Och det är inte lätt, men det går. I promise =)
I morse blev det som sagt go frulle och det i form av kvarg, hallon och osaltade nötter. Enligt mitt kostschema har jag cirka 5 olika alternativ att välja mellan. Detta är en av favoriterna. Annars brukar jag köra 2 ägg och lite skinka. Man behöver inte svälta sig själv för att göra en förrändring, det finns jävligt mycket som smakar bra OCH som samtidigt är nyttigt.
Nä nu måste jag dra på jobbet. Hoppas att ni hade en härlig påsk och att ni får en kanon tisdag! Vi hörs