MALINJONSSON.NU

Kosttillskott

Sitter just nu på lunchrast och käkar fullkorns bulgur och kalkon, så jäkla gött! Så tänkte även passa på att visa dessa kosttillskott som jag fick hem i slutet på förra veckan. Jag har aldrig använt sånt här förut men fick rekommendation av min PT att köpa detta så jag gjorde som han sa helt enkelt. Heh. Ingenting att säga till om satt säga. 

Det är i alla fall fitness kapslar som ska öka förbränningen. Dom tar jag varje morgon. BCAA pulvret och Vassleproteinet ska jag ta i samband med träningen, de är till för att effektivisera resultatet på träningen och förhindra att jag bryter ner musklerna istället för att bygga upp dom.
Jag återkommer framöver hur jag tycker att dessa fungerar, om jag märker någon skillnad osv. Men det viktigaste är ju att man äter riktig mat, kosttillskott ersätter ju ingen måltid utan detta är ju bara extra som man ska ta utöver. Jag tycker det har funkat bra utan den första veckan. Men självklart ger jag dem ett försök och hoppas jag kan utveckla min träning ännu mera med detta! =)
#1 - HJORTEN

choklad är god =)

ha en bra dag
kram