MALINJONSSON.NU

Fotbolls söndag

Imorse var jag sjukt trött när klockan ringde cirka 07:00. Klev upp helt medvetslös (är seriös, ögonen gick knappt att öppna) och åt en redig havregrynsgröt. Sedan hoppade jag in i bilen och drog mot Ljusdal där vi skulle spela  DM-semi mot just Ljusdal. Det är roligt att möta Hälsinglands bästa damlag. Jag såg det som en utmaning och en möjlighet att jobba med konditionen. Och vi gör det så jäkla bra i första halvlek! Jag kliver av i början av andra, fick någon smäll på foten men det var inte så illa som jag trodde från början. 

Matchen slutar med en 4-0 förlust. Men det var längesedan jag hade en sån här go känsla i kroppen. Har haft det svin tungt på alla plan de senaste månaderna och dagarna går väl fortfarande upp och ner. Men denna vecka har varit bra. Och jag tror det är mycket thanks to the training. Har kört på bra med både det och kosten så nu kan jag somna gott ikväll och ladda för en ny vecka.
Men först måste vi ju njuta av den traditonella fotbollsbilden som kommer efter varje gång någon fotar mig på fotbollsplanen =)
Förstår inte hur man kunde få talang för allt här i livet. Turliv.