MALINJONSSON.NU

En mycket bra tisdag

Började dagen med att köra ett gympass på Friskis och Svettis med Carro. Så roligt att ha en polare som är lika taggad på att komma igång med träningen som en själv. Vi körde ett styrkepass med mycket armar och mage.

Sedan drog jag hem och jobbade ett pass på Coop, som jag nu jobbat på i 2 månader. Herregud vad tiden går. Tyckte jag nyss började. Och lika snygg som alltid är man ju i Coop-tröjan. Svårt för karlarna att stå emot detta duckface =)
Och nu ikväll tog jag en skön simtur hemma i poolen. Det är helt underbart att ha tillgång till detta. Väldigt lyxigt, men tror ni man använder det ofta? Näääe det är faneme bedrövligt. Minns inte sist jag simmade, så det är illa. Ska skärpa mig framöver. Det är ju så himla bra träning!
Och till det bästa på denna dag. När jag kollade mejlen efter gymmet så hade jag fått svar från en PT som jag kontaktade igår. Trodde inte han skulle ha tid men från och med mitten av april och 3 månader framåt så kommer jag få personlig coachning både när det gäller träning och kost. Ser så mycket framemot denna utmaning som jag redan tjuvstartat själv. Men det känns som det kommer underlätta lite om man får proffshjälp på vägen! Nu kommer jag somna med ett leende på läpparna, det är en sak som är säker...   :)