MALINJONSSON.NU

En ledig helg
Hej på er! Hoppas ni haft en skön helg. Jag jobbade hela dagen i fredags men efter jobbet drog jag till stan och hängde med tjejerna. Det är alltid lika mysigt. Ni ser ju bara här hur jäkla goa dom är... <3 
Sen på lördagen satt jag och redigera nästa vlogg som kommer ut någon dag till veckan. Har lite kvar att fixa. Men sen drog jag och hälsade på en poolare. Käkade lunch där och sen var det dags för träningsmatch mot Näsviken. Tyckte det skulle bli riktigt roligt att få 90 minuters spel och verkligen köra järnet. Men efter 5 minuter känner jag att det här kommer inte att hålla. Benhinnorna börjar spöka igen (haft problem med dom tidigare också). 10 minuter senare är jag tvungen att kliva av. Fan alltså. Jag vill verkligen satsa allt på denna säsong. Blir så ledsen om det inte kommer hålla. Så jag önskar från hela mitt hjärta att det släpper väldigt snart. 
Efter matchen rullade jag hem till Hassela. Brorsan fyllde 25 igår. Så blev kvar där hela kvällen. I morse så drog jag dit igen och tänkte ta en promenad med hundarna, men då hade han redan varit ute och gått själv i över en timme. Bästa Larsa.
Senare inpå dagen drog jag och tvättade bilen. Blev en städning inuti också. Så go känsla när allt är rent och fräscht. Jag är nog en liten perfektionist innerst inne. Jag gillar ordning och reda, men det är tyvärr inte alltid jag orkar hålla det hehe. Ni skulle sett min lägenhet härom dagen, tur tjejerna kom i fredags så jag fick bort glassplittret från vardagsrumsgolvet som legat där sedan nån vecka innan Las Vegas resan. ;-) 
Efter biltvätten blev det ett litet intervallpass på träningscykeln och en god middag som morsan fixat. Resten av kvällen har varit lugn. Har precis kollat ett avsnitt av prison break med farsan, haha han är helt fast i serien. Men det är inte så konstigt för det är tammefan den bästa serien som någonsin gjorts. Nä nu ska jag ta och lägga mig och lyssna på en podd. Hoppas ni haft en bra vecka och att kommande vecka blir ännu bättre =)