MALINJONSSON.NU

Pinchos och Tompa
Gårdagen spenderades först med att åka till Gävle på seriepremiär. Svin roligt att serien är igång men vi kunde nog inte fått en tuffare start, torskade med 5-0 men det är bara att blicka framåt. På kvällen drog jag och mina favvisar till Sundsvall. Först käkade vi på Pinchos innan vi gick för att se Thomas Stenström. Det blev en riktigt trevlig kväll och jag är så glad att ha dessa fina tjejer i mitt liv♡
VLOGG - Dag 6-9 i USA
Nu börjar resan dra mot sitt slut. Så här kommer dag 6-9. Nu återstår bara en vlogg från resan. Hoppas ni tyckt det var lika roligt som jag hehehehe. Närå men det är roligt för mig själv att ha kvar dessa vloggar. Kanske ska göra mig ett ryck och försöka sätta ihop alla tillsammans så man kan kolla på allt sammanhängande någon gång in the future.
Män nu får ni hålla i er för hääääär kömmer näst sista vloggen. Vi besöker Golden Gate Bridge, övernattar i fina ödesliggande San Simeon och sedan bär det av till Los Angeles. Btw, missa inte när jag och pappa hänger på gymmet ;-) I nästa vlogg så får ni hänga med när vi bl.a besöker Hollywood skylten.

God möran förrresten. Jag vaknar tidigt som vanligt haha, ska strax dra på gymmet innan jag börjar jobba klockan 10. 
Planer för ikväll: Käka på Olearys med laget och sen dra på glysis för att kölla lite fotboll. Ha en bra fredag och kom ihåg att kölla på vloggen nu fö fän!
Morgonpromenad

Det är inte ofta det händer, men när det väl gör det så fattar jag inte att jag inte gör det oftare. Ska sätta som mål att gå två powerwalks i veckan. Eller ja, det är inte så mycket power i mina promenader men det kanske blir så småningom ;)

Idag vankas det jobb, så ska strax börja dra mig på byn. Sen ikväll är det sista träningen innan seriepremiär. Hade önskat att jag haft tid att träna mer fotboll men mycket jobb har kommit emellan på senaste. Får göra det bästa av situationen just nu. Blir nog bättre framöver :-)
Ha en bra dag hörni!